Röda mattanMina favoritklänningar från Golden Globe Awards.

Favoriter från Elle-galan


Är alltid svag för svart. Det måste inte bli tråkigt. Gillar även att Emma matchar kavaj och byxor i nästans samma nyans.


Dagmarsystrarna är alltid snygga och detta är inget undantag.


Atten endast en vitt topp och ett par vita vida byxor kan bli såhär snyggt hade jag aldrig kunnat tro. Att Eling Kling inte kan misslyckas har ännu en gång blivit ett faktum. Älskar denna outfiten och att hon matchar med ett läppstift i orange.


Det långa skärpet mot den i övrigt vita klädseln var så snyggt!


Till en svart klädsel är det snyggt att piffa upp med en stark färg på en accessoar.


Färg ska det vara! Den vänstra klänningen i en orangeröd nyans är väldigt snygg samtidigt som den är enkel. Jag är ju väldigt svag för klänningar med långa ärmar.


Snygga Frida Gustavsson i en underbar skapelse till klänning.

Man såg mycket utsvängda byxor och byxor i allmänhet på galan och jag älskar det! Byxor kan man också klä upp. Det behöver inte vara så avancerat alltid! Less is more. För fler bilder, gå in här!

11/1-11


Frida.


Elin.

Hej på er! Idag vaknade jag vid niotiden med värsta träningsvärken i benen. Det enda som botar träningsvärk är mer träning och därför ska jag upp till gymmet senare idag. Men först blir det fika med Caroline i stan klockan halv två. Hon åker ju tillbaka till USA på fredag, buhu! Duschen kallar! Hej så länge.

RSS 2.0